Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Svatební se srdíčky - noční práce

0.0
Svatební se srdíčky - noční práce

Potřebné ingredience

Tmavý korpus,spodní - višňový gel,šlehačkovotvarohová náplň s vaj.koňakem,vrchní - borůvkový gel,šlehačkovojogurtová náplň s borůvkami,pravý marcipán,váha 6 kg.

Postup přípravy

Včera v 19.20 tel. a paní povídala,že má drzý dotaz,zda bych do rána udělala svatební dort.Zalapala jsem po dechu ...Že jim paní udělala dort,ale pididort a nějaký dětský .Prý už obvolala hodně dortařek,ale nikde nepochodila.Vysvětlila jsem,že zázraky neumím,že to prostě časově nejde.Po náročném dnu,kdy jsem tu měla obě holky a právě jsem se chystala Bibi uspávat,tak jsem přemýšlela,zda bych to zvládla.Ve 20.20 jsem volala paní zpět,že pokud stačí jednoduchý,že se pokusím.S tím,že náplně budou podle mě,abych nemusela vařit pudink a čekat na vychladnutí.V 21.00 už byly korpusy v troubě,udělala jsem si podložku,srdíčka a krabičku,po vychladnutí korpusů v průvanu jsem je naplnila a šla na chvíli lehnout k holkám.Vstala jsem v 5 a dorty potáhla a ozdobila.Je opravdu jen jednoduchý,na žádné kytičky jsem čas neměla,ale právě si ho odvezli a doufám,že přežije cestu v teple,i když nejede daleko.A snad bude i chutnat.Ale takový maraton bych tedy nechtěla mít často

xx

xx

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 23. 6. 2012, 8:57
Je krásný (clamp) (clamp) (clamp) A já vám za ně děkuju. My jsme dort neměli, ale dokážu si představit, že když si ho někdo vysní, tak by měl pokaženou celou svatbu :-$Takže za tu neznámou nevěstu velké díky (child1) (child1) (child1)
Beruška46 24. 6. 2012, 21:29
@ Martino,moc děkuji za krásná slovíčka.Právě to mi celou tu hodinu,než jsem zavolala zpět,vrtalo hlavou .. svatba bez dortu,který chtěli mít .. právě proto jsem do toho šla ..
Zuzikk 23. 6. 2012, 8:57
No Ivo teda klobouk dolu!!! taková krásná paráda za noc je super!!!! Moc se mi to líbí (clamp) (clamp) (clamp)
Beruška46 24. 6. 2012, 21:27
@Zuzikk Kdyby bylo víc času :-(,tohle byla opravdu improvizace,snad se líbil i novomanželům .. a Zuzko,díky moc (F)
marcelau 23. 6. 2012, 8:53
(clamp)tak to smekám před rychlostí výroby , dortík je moc krásný (clamp)
Beruška46 24. 6. 2012, 21:26
@marcelau (F) Díky

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie