Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Cyklistka na výletě

0.0
Cyklistka na výletě

Potřebné ingredience

klasický oříškový piškot (na 1 vejce 4 dkg pol.mouky a 3 dkg cukru krupice, lžička oleje a troška vody, špetka prášku do pečiva), část mouky lze nahradit mletými oříšky.
Krém je vanilkový - 2 másla, 2 pudinky, vanilkový cukr a asi 20 dkg cukru moučka
Marcipán mléčný ze Salka viz moje recepty

Postup přípravy

Byla to rychlovka na zakázku pro sestřinu známou, tak to byl docela mazec:-)

Shora

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

onasi 29. 4. 2008, 22:13
Oli, to VY? :-o (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Teda, jsem nějak pozadu... *-) *-) slibuju, že do týdne vložím dva dorty!!!! |:o) |:o) Dort je skvělej, tolik detailů! patníky jsou krásný, stromky úžasný, kolo nepochopitelně dokonalé. |:o) (clamp) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Init 29. 4. 2008, 22:15
@onasi No Dášo, kdybyste věděla... To kolo mělo původně stát opřené o patník, ale pořád se mrška nějak bortilo, tak jsem ho nakonec položila do trávy... (F) (F)
helulka 29. 4. 2008, 22:00
Olinko, super, bomba , nááádhera ..... (clamp) (clamp) (Y) (Y) |:o) Jak jste dělala ty stromečky, myslím listnáče? :-o :-o
Init 29. 4. 2008, 22:06
@helulka Heli děkuji moc, rozehřála jsem čokoládu na vaření, na alobal jsem nastříkala obrys břízek včetně kmene, po zatuhnutí jsem ještě dvakrát raději přidala navrch čokoládu, aby to bylo silnější. Pak jsem bílou čokoládou načmárala na tmavou větve a kmínek a listí je obarvený kokos v zelené práškové barvě s troškou vody.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie