Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 62 návštěvníků)

Pečené brambory

0.0
Pečené brambory

Potřebné ingredience

Brambory, sůl, česnek, máslo

Postup přípravy

na plech dáme pečící papír a nakrájené brambory omyté i se šlupkou-nic víc!pečeme na 220stupních do zlatova,brambory se nofouknou,poté sesypeme do mísy,osolíme,přidáme prolis.česnek,máslo(podle nálady lze přidat i kečup-to jsou potom kečupovočesnekové:)brambory),moc mňam!!K tomu sklenici vychlazeného mléka-úžasná večeře:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

markika 9. 9. 2008, 21:34
výborná mňamka!!!! (Y) (Y) (Y) taky to děláme, jen je krájím na kolečka, nafouknou se jak balónky (plaz) Jen při svém prvním pokusu o toto výborné jídlo, jsem byla nemocná a usnula jsem u toho pečení a málem napořád... (candle) Totálně se to připálilo na uhel a barák tím smrděl ještě dva měsíce. Ale zachránili mě přidušenou :-p :-p :-p Tak pozor na délku pečení [A] (L) (L) (L)
Lenicka6 9. 9. 2008, 22:29
@markika to znám :-D (tudledudle)to je jak když hoříííííííííííííííííííí ;-)ale to se stane fakt každýmu (kocka),mějte se Marki krásně!! (L) (hello)
Kacur 9. 9. 2008, 21:22
Leni, tak to uričtě vyzkouším!!!! Jednoduché, rychlé, a určo taky moc dobré (Y) (Y) (Y) PS: Může se to udělat i z jiných brambor, než z nových brambor???
Lenicka6 9. 9. 2008, 22:25
@Kacur Jasnýýýýýýýýýýýý |:o) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie