Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Srdce bonboniéra + dvoupatrové srdce

0.0
Srdce bonboniéra + dvoupatrové srdce

Potřebné ingredience

nramorový korpus, krémy pudinkomáslový a šlehaný nad parou, banány, mléčný marcipán od Arielll (viz můj recept u dortu Drak) a WI na růže

Postup přípravy

Bonboniéra mě strašně moc bavila a jsem s ní opravdu spokojená. Víko jsem udělala nakonec po váhání jen z marcipánu a celkem drželo, na jedné straně jsem ho podepřela silnějším párátkem a na druhé jedním bonbonem. Zapomněla jsem vyfotit vnitřek - vešla se mi tam celá bonboniéra Tatiana, bonbony jsem dala do papírových košíčků...

Druhý dort - dvoupatrové srdce - byla moje noční můra, protože když mi pán přinesl fotku rodiny na papíře s tím, že by to chtěl na ten dort, tak na mě šly mrákoty - to by bylo proti mému estetickému cítění... a tak jsem se snažila vymyslet kompromis... No jak to dopadlo vidíte na posledních fotkách....
Horní srdíčko jsem natírala perleťovou prachovkou rozpuštěnou v lihu - jak to děláte vy? Za sucha mi to právě nešlo, tak jsem to dělala takto, ale měla jsem tam vidět tahy štětce... tak nevím...

Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem se inspirovala hodně u Mamušky - její srdíčka a ozdobné okraje kolem dortů se mi moc líbí :-).

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

HHaannuullee 6. 1. 2010, 14:30
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)moc krásné
akin77 6. 1. 2010, 16:54
@HHaannuullee Hani, moc děkuji! (L)
Ilonáček 6. 1. 2010, 14:22
je moc krásný (^) (^) (^) (^) |:o) |:o) |:o) |:o)
akin77 6. 1. 2010, 16:53
@Ilonáček Ilon, moc děkuji! (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie