Knížecí bomba

Potřebné ingredience
200 g tvarohu 500 ml mléka 2 vejce 1 balíček vanilkového pudinku 30 ml citronového likéru 30 ml kompotovaných jahod 50 g nastrouhané čokolády 5 lžic cukru moučka 100 ml smetany ke šlehání
Postup přípravy
Z mléka, cukru, vajec a pudinkového prášku uvaříme pudink. Po vychladnutí do něj vmícháme tvaroh a hmotu rozdělíme na tři části. Do jedné vlijeme citronový likér, do druhé vmícháme ovoce a třetí smícháme s čokoládou. Do vysokých sklenic střídavě naléváme jednotlivé vrstvy. Čokoládovou jako poslední. Uložíme do lednice a před podáváním zdobíme šlehačkou, sekanými ořechy a čokoládou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé