Zobrazit přihlášovací formulář

Hasičské auto

0.0
Hasičské auto

Potřebné ingredience

mramorový korpus, jahodová marmeláda, máslovopudinkový krém, mléčný marcipán

Postup přípravy

Tento dortík, byl pro tříletou holčičku, tak jsem si myslela, že se na něm vyřádím, ale opak byl pravdou.Včera jsem celé dopoledne a kousek odpoledne strávila ve frontě před školkou a čekala jsem až ji otevřou a budu moc zapsat svou ratolest do školky. Když jsem se dostala domů byla jsem zmrzlá a totálně bez nálady a unavená. Ta představa, že si mám stoupnout k dortu mě přímo děsila. Také to tak vypadá, nejsem spokojená s výsledkem a o to více mě překvapilo, když si dnes pro něj přijeli a byli z dortu nadšení. Potěšilo mě to, ale mohlo to dopadnout o dost lépe, je tam spousta nedostatků. Dopadlo to jak to dopadlo, a teď už jen budu doufat, že jsem před školkou nemrzla a nemokla zbytečně a dceru přijmou. :-)

připravený korpus

detail hasičů s červenýma helmama a později už se žlutýma

namazáno a šup do lednice

potaženo

pohled ze předu

dozdobeno

detail hasičů

jiný pohled

pohled ze zadu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sarach11 15. 4. 2011, 21:01
Jasně že Sofinku vezmou budu moc držet palečky (Y) (Y) (Y) a dort, tak ten nemá chybu moc se ti povedl velká gratulace (clamp) (clamp) (clamp) mějte se rodinko a posíláme pozrav (flower) (hello)
Lucakol 15. 4. 2011, 21:27
@sarach11 Šárko děkuji ti (L) (L) (L), a v to úplně doufám, že jí vemou stát skoro šest hodin před školkou to bylo něco v tomhle počasí (destnik) (zima) (dest) . Victor Hugo by měl nový námět na Bídníky. Je to normální ponižování lidské důstojnosti, vysloveně žebrat o místo ve školce. Jen doufám že to (chripka) neodmarodim. Měj se hezky a pozdravuj doma. papa (hello) (hello) (hello)
blanuse 15. 4. 2011, 20:33
(clamp) (^) (clamp) (^)
Lucakol 15. 4. 2011, 21:18
@blanuse Blani děkuji (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie