Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Zapékané kuřecí kapsy s brambory, porkem a šlehačkou

0.0
Zapékané  kuřecí kapsy s brambory, porkem a šlehačkou

Potřebné ingredience

kuřecí prsní řízky,anglická slaniny,šunka,plátkové sýry,hořčice,sůl,pepř,brambory,porek,šlehačka

Postup přípravy

nejdříve uděláme brambory:brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka,porek nakrájíme na plátky,promícháme,osolíme,posypeme kmínem a zalijeme šlehačkou a dáme péct do měkka, cca na 1 hodinu.
Maso naklepeme,mírně osolíme,opepříme,potřeme hořčicí dáme do něj plátek slaniny,šunky sýra a porku.kapsu přeložíme a pečlivě omotáme potravinářskou nití,já to dělala špejlí.Maso zprudka opečeme na pánvi a pak dáme do trouby cca 30-40 min.péct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie