(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Ražniči bez špejlí
Potřebné ingredience
kuřecí maso, anglická slanina, kabanos(podle chuti a jaký máte vyzkoušený - my dáváme zauzený), cibule, grilovací koření
Postup přípravy
Maso, cibuli, anglickou a kabanos si nakrájíme na kousky a dáme do zapékací mísy s troškou oleje. Pak přidáme grilovací koření. Já už nesolím, protože to koření už sůl obsahuje a nám to stačí:-) A pečeme přikryté tak 3/4 hodinky a pak odkryjeme. Občas (i když je to zakryté) promícháme, aby se nám suroviny neslepily. Podáváme s hranolkama nebo s bramborem:-) Dobrou chuť
Takhle to vypadá před vložením do trouby.-) Po, už jsem to nestihla vyfotit, páč to všechno zmizelo:-) Snad příště:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kopretina123
(upraveno)
21. 5. 2011, 0:53
Také tak dělám již mnoho let a ještě přidávám kuřecí jatýrka, moc nám v tom chutnají.
JANUŠKA.
(upraveno)
20. 5. 2011, 22:42
Dobrý večer,dělala jsem nedávno a super,moc nám chutnalo,je to opravdu vynikající
SyMa
(upraveno)
26. 1. 2008, 12:13
Super nápad.Určitě vyzkouším Sylvie.
macik72
(upraveno)
30. 12. 2007, 21:25
Taky dělávám ražniči bez špejlí . Stejně si to na talíři všichni ze špejle stáhli. A poslední dobou dám do mísy pod maso i ty syrové brambory a dělám to dohromady . Brambory krásně natáhnou šťávu z masa a je to výborné. Ale hlavně bez práce a jen s jednou špinavou zapékací mísou
wicht
(upraveno)
22. 12. 2007, 21:48
vypadá to lákavě, ikdyž je to syrové , hned vyzkouším po svátcích... Krásné Vánoce