(recept
si oblíbilo 85 návštěvníků)
Šťavnaté kuřecí plátky
Potřebné ingredience
500 g kuřecích prsíček, sůl, pepř, 4 lžíce tatarky Hellmann´s, 2 stroužky česneku, hladká mouka na obalení, 4 lžíce oleje na smažení
Postup přípravy
Tento recept jsem dnes objevila ve starší Burdě. Vypadá jednoduše a lákavě, tak se s ním dělím s vámi ,-). Pokud jej některá znáte nebo jej vyzkoušíte, napište, jak vám chutnalo..... ,-).
Takže:
1. Prsíčka nakrájíme na 2 cm plátky, osolit, opepřit.
2. Maso promíchat s tatarkou a prolisovaným česnekem. Dát na 30 minut do lednice, bude křehčí a šťavnatější.
3. Potom plátky kuřete zlehka obalit v mouce a dozlatova usmažit (cca 3 minuty z každé strany).
DOBROU CHUŤ !!!
Takže:
1. Prsíčka nakrájíme na 2 cm plátky, osolit, opepřit.
2. Maso promíchat s tatarkou a prolisovaným česnekem. Dát na 30 minut do lednice, bude křehčí a šťavnatější.
3. Potom plátky kuřete zlehka obalit v mouce a dozlatova usmažit (cca 3 minuty z každé strany).
DOBROU CHUŤ !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
27. 7. 2017, 12:16
je to lákavé
karma75
(upraveno)
27. 7. 2017, 9:12
Výborné Děkuji za recept
Nadys
(upraveno)
26. 7. 2017, 14:08
ceralka
(upraveno)
26. 7. 2017, 12:37
Zdravím Ivo moc děkuji za recept,je to fantazie. .Zdena
super mamka
(upraveno)
8. 1. 2012, 17:41
Super moc nám to chutnalo
lonik
(upraveno)
30. 12. 2011, 9:56
hrusticka84
(upraveno)
27. 12. 2011, 20:12
Vylepšila jsem si to grilovacím kořením ,ale jinak to slavilo úspěch
nerko
(upraveno)
2. 12. 2011, 10:20
Bude dnes k obědu-tatarku a čsnek milujem
Ivušehanková
(upraveno)
2. 12. 2011, 9:35
To vypadá skvěle vyzkouším dnes na oběd
lucikacka
(upraveno)
15. 10. 2011, 11:53
Měla jsem málo tatarky, tak jsem tam klepla vajíčko a SUPER!!!!
JiřinaCh
(upraveno)
9. 10. 2011, 14:00
Vařila jsem dnes a sklidila jsem velkou chválu. Výborné. Děkuji za recept.
vevercak78
(upraveno)
18. 9. 2011, 17:53
mamkarinka
(upraveno)
15. 9. 2011, 22:10
Robila som dnes, boli výborné!
cozumel
(upraveno)
15. 9. 2011, 15:07
Recept a i další jsou na stránkách Hellmanns.
Ježurátko
(upraveno)
15. 9. 2011, 13:22
Já bych se pot utloukla. Jen doporučuju opatrně s tím česnekem. Můžu ho tuny, ale tady mi příjde výraznější než kdekoliv jinde.
Ivettka
(upraveno)
15. 9. 2011, 12:34
v sobotu jsme měli na oběd a musím říci, že jsou vynikající