(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Falešné Halušky
Potřebné ingredience
Těstoviny
Kysané zelí bílé
Cibule
Olej
Slanina nebo uzené maso
sůl
pepř a další kořeníčko na zelíčko podle toho jak ho máte rádi
Postup přípravy
Těstoviny klasicky uvařím -al dente- tedy tak akorát a scedím.
Na trošce oleje podusím nadrobno pokrájenou cibulku do růžova a přidám zelí, když je na větší kusy je lepší ho také překrájet. Zelí podusíme a dochutíme tak jak ho máte rádi já na sladkokyselo. Vedle si pěkně do růžovoučka připravíme slaninku je úplně k tomu nejlepší, ikdyž to uzené je taky bašta.
Ve větší míse dáme vše dohromady a pěkně promícháme. No a pak jen dobrou chuť!!!!
Klasické slovenské halušky mě nějak nejedou nemusím je, ale tahle napodobenina zmizí jak pára nad hrncem. Je to rychlé a laciné tak ať vám chutná jako nám.
Na trošce oleje podusím nadrobno pokrájenou cibulku do růžova a přidám zelí, když je na větší kusy je lepší ho také překrájet. Zelí podusíme a dochutíme tak jak ho máte rádi já na sladkokyselo. Vedle si pěkně do růžovoučka připravíme slaninku je úplně k tomu nejlepší, ikdyž to uzené je taky bašta.
Ve větší míse dáme vše dohromady a pěkně promícháme. No a pak jen dobrou chuť!!!!
Klasické slovenské halušky mě nějak nejedou nemusím je, ale tahle napodobenina zmizí jak pára nad hrncem. Je to rychlé a laciné tak ať vám chutná jako nám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

balkonovajahudka
(upraveno)
9. 3. 2010, 18:02
Dělám podobné.....s těmi noky gnocci.Úplně suprové a mám na víkend inspiraci.Díky za tip!

nahlásit