Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Acidková "Panna cotta"

0.0
Acidková "Panna cotta"

Potřebné ingredience

450g acidofilního mléka (jahodové, vanilkové), 1 šlehačka, 2 vanilkové cukry, 1PL moučkový cukr, 1 želatina, 250 ml mléka

Postup přípravy

Do mléka nasypeme želatinu a necháme 7-10 min. odstát. Pak ohřejeme. Vyšleháme šlehačku, vlijeme vlažné méko, acidofilní mléko, cukry a zamícháme. Dáme do misek a chladíme nejméně 2-3 hod. Je to výborné a osvěžující.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie