(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Domácí utopenci

Potřebné ingredience
špekáčky 400 g cibule 4 ks kapie dle chuti (já dávám malou skleničku, bez nálevu) Nálev: voda 15 lžic, ocet 5 lžic, olej 4 lžíce, worchester 4 lžíce, pepř celý 1, bobkový list 1, nové koření 1, špetka soli.
Postup přípravy
Nejdříve si připravíme nálev. Vše smícháme, povaříme 5 minut a necháme vychladnout.
Mezitím si oloupeme špekáčky (je to lepší, nekřupou), nakrájíme na třetinky, záleží na vás, stačí i na půlky, cibuli nakrájíme na tenké plátky a přidáme k nakrájeným špekáčkům, Přidáme kapii a nakonec vychladlý nálev.
Důkladně promícháme a plníme do sklenic a zalejeme nálevem. Dáme do ledničky a za tři až čtyři dny můžete baštit.
Jsou výborné, doma je dělám každou chvíli.
Mezitím si oloupeme špekáčky (je to lepší, nekřupou), nakrájíme na třetinky, záleží na vás, stačí i na půlky, cibuli nakrájíme na tenké plátky a přidáme k nakrájeným špekáčkům, Přidáme kapii a nakonec vychladlý nálev.
Důkladně promícháme a plníme do sklenic a zalejeme nálevem. Dáme do ledničky a za tři až čtyři dny můžete baštit.
Jsou výborné, doma je dělám každou chvíli.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nekup to
(upraveno)
27. 6. 2012, 20:13
Ty vypadají ale fakt luxusně, hned bych si dala


nahlásit