(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pat a Mat

Potřebné ingredience
Světlý korpus, višňový gel, tvarohovo - šlehačkový a pudinkovo - máslový krém, broskve, potah pravý marcipán, váha 2,4 kg
Postup přípravy
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

blanuse
(upraveno)
9. 12. 2012, 22:40
precizní prácička




nahlásit

Alinka2
(upraveno)
11. 12. 2012, 11:29
@blanuse
Blani moc děkuji

nahlásit

KRUPAVE SRDICKO
(upraveno)
7. 12. 2012, 12:14
SUPER KRASNY DORTIK S PERFEKTNIMI DETAILY








nahlásit

Alinka2
(upraveno)
7. 12. 2012, 13:08
@KRUPAVE SRDICKO
Jani moc děkuji

nahlásit

darinka30
(upraveno)
7. 12. 2012, 12:03






nahlásit

Alinka2
(upraveno)
7. 12. 2012, 13:08
@darinka30
Děkuji

nahlásit