(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Výborné:-)bezlepkové,čajové cukroví

Potřebné ingredience
250g Jizerky 130g mouč.cukru 2vanilkové pudinky 1celé vejce a 1žloutek půl Omegy 70g Hery 1prášek do pečiva
Postup přípravy
Těsto zpracujeme na vále do hladka a dáme na 6 hodin(klidně přes noc) do ledničky,pak ho po částech rozválíme asi na 3mm silný plát a z něho vykrajujeme tvary.Pečeme na 150,ale jen tak,aby zůstalo pečivo čerstvé.Zdobíme podle fantazie:-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

xynika
(upraveno)
17. 12. 2012, 21:33
Jen do toho
,budete mít určitě úspěch
zkuste i ty košíčky s čokoládovým krémem(těsto je úžasné)
Lucka už má půlku pryč
a Jizerkou se předzásobuju v Globuse,když ji mají v akci,tak se dá koupit i za 65Kč.








nahlásit

JanaPas
(upraveno)
17. 12. 2012, 21:51
@xynika
no chci ho pohostit, ne rozmazlovat
. On na čokoládu moc není, ale říkala jsme si, že zkusím povidloň, nebo větrníky. Je to z odpalovaného těsta. Zkoušela jste to někdy ? Jde to s tou Jizerkou ? Ještě udělám ořechové tyčky, to je jen cukr, ořechy, bílek, zpracuje se to v těsto a vyválí placka, ktrá se potře polevou z bílku a cukru. Pak se to rádýlkem rozkrájí a zvolna upeče. To má ráda celá rodina, jen se to rozpadá na jazyku. A mám spoustu bílků, tak chci udělat bílkovou roládu s mokka krémem. Je tady od někoho z receptů a je výborná.

nahlásit

xynika
(upraveno)
19. 12. 2012, 12:26
@JanaPas
Dobrý den,s Jizerkou jsem odpalované těsto nedělala(nedělala jsem ho nikdy a z ničeho
) )ale třeba se někdy pochlapím...Pokud to budete zkoušet,ráda uvítám recept
Mějte se krásně
Verča.



nahlásit

xynika
(upraveno)
19. 12. 2012, 12:26
@JanaPas
Dobrý den,s Jizerkou jsem odpalované těsto nedělala(nedělala jsem ho nikdy a z ničeho
) )ale třeba se někdy pochlapím...Pokud to budete zkoušet,ráda uvítám recept
Mějte se krásně
Verča.



nahlásit

JanaPas
(upraveno)
17. 12. 2012, 20:46
Kurňa,jdu do toho ! Mám dospělého synovce, kterému diagnostikovali celiakii teprve před dvěma lety. Loni jsme zkoušela rohlíčky a dala je rovnou na plech, ne na papír, no a při sundávání jsme měla hromádku drobení. Sice dobrého, ale drobení.
Nyní jsme koupila Jizerku ( teda vám řeknu, že ta cena je příšerná, fakt lituji ty, co musí tuto dietu denně
). A zkoušela jsem dnes kynutý knedlík. Jelikož mám parní troubu, tak knedlíky jsou luxusní, již jsou na mražáku a budou čekat na 26.12. na svíčkovou. Chci ho pohostit a ne jen bramborem, knedlíky mu nikdo nevaří. A když přidám cukroví, bude rád. Díky za recept.


nahlásit