(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
vánoční mlsání pro pejsánky
Potřebné ingredience
250g kuřecích jater(já budu dělat z krůtích),500g ovesných vloček,4-5 vajec
Postup přípravy
Suroviny rozmixujeme a pořádně promísíme.Rozetřeme na plech a pečeme do zlatova asi na 180st.Pak nakrájíme na kolečka či kousky a uschováme v krabici.Dělává je známá a pes je miluje.Letos také vyzkouším .Třeba se někomu recept bude hodit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zdenan
(upraveno)
23. 12. 2012, 10:55
Také jsem pekla pro naše miláčky a můžou se po podobných dobrotách utlouct .Lepší než kupované a bez chemie
Pipotka
(upraveno)
22. 12. 2012, 23:05
také se na ně chystám.
pajdulinka
(upraveno)
22. 12. 2012, 21:38
náš je nepapá,ale on nepolkne ani syrové maso a jiný pejci to prý dlabou. Ať si váš pějsek mlsne
Hyzule
(upraveno)
23. 12. 2012, 9:57
@pajdulinka
ta naše by zvalila cokoliv tak věřím,že se ji zavděčíme
sestynka
(upraveno)
22. 12. 2012, 20:42
Nechci být za rýpalku, ale náš pes se po játrech tak strašně po... , že bych si už poruhé netroufla.
Hyzule
(upraveno)
23. 12. 2012, 9:56
@sestynka
oj ......tak doufám,že to naša hafica ustojí zkusím a uvidím
Janawoh
(upraveno)
23. 12. 2012, 9:24
@sestynka
Naši po samotných vařených taky, ale tyto sušenky jim nevadí. Jen to chce je pořádně vysušit, jinak zplesniví. My je zmražujeme, měkčí psovi také víc voní. Jana a 3
Hyzule
(upraveno)
23. 12. 2012, 9:58
@Janawoh
a jak vysušujete prosím v troubě?
Janawoh
(upraveno)
23. 12. 2012, 18:43
@Hyzule
My právě kvůli vůni zmražujeme. Ani v lednici dlouho nevydržely. Ale největší mňamka jsou stejně obyčejná vařená kuřecí srdce
Hyzule
(upraveno)
24. 12. 2012, 9:32
@Janawoh
ty nedělávám a vyzkouším teda