Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Americká hrníčková buchta s jablky

0.0
Americká hrníčková buchta s jablky

Potřebné ingredience

4 vejce, hrnek cukru (hrnek rozuměj čtvrtlitrák), 2 hrnky polohrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1/2 lžičky skořice, 1 lžička kakaa, prášek do pečiva, 4 hrnky oloupaných jablek nakrájených na drobné kostičky, hrst strouhaných oříšků nebo mandlí

Postup přípravy

Všechny výše uvedené přísady kromě jablek a oříšků smíchat dohromady, poté přidat jablka a opět řádně promíchat, nalít na vyšší plech na pečící papír a posypat strouhanými oříšky, či mandlemi. Těto to není úplně řídké, pomůžete si měchačkou, aby bylo krásně rovnoměrně rozetřené po papíru. Dát do předehřáté trouby a péct na 180-200C. Až je buchta krásně zlatavá,vyndáme. Mám zkušenost, že je to poměrně rychle, cca do 20 minut. Je opravdu výborná!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jablotro 29. 10. 2010, 18:20
Dobrý den, paní Lindo, včera jsem vyzkoušela buchtu s jablíčky od Vás. Byla opravdu výborná, jen těsto bylo zralé tak na vyválení, takže jsem ještě přidala hrnek mléka a těsto bylo řídké a šlo krásně vylít na plech. Přidala jsem ještě kousíčky čokolády a byla to opravdová mňamka. Takže děkuji za inspiraci (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie