(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Rychlé lívance bez kynutí
Potřebné ingredience
Na 4 porce potřebujete: 250 g polohrubé mouky, 200 ml kefírového mléka, 2 vejce, špetku soli, 1 vrchovatou lžičku jedlé sody, marmeládu, kterou máte rádi.
Postup přípravy
Vejce rozšlehejte v mléce a přimíchejte k nim mouku smísenou s jedlou sodou a solí. Lívance smažte na mírném ohni na másle, nejlépe v lívanečníku. Podávat je můžete s marmeládou nebo si vyhrát s chutí a přidat javorový sirup, potřít je rozpuštěným máslem a rumem nebo obalit ve skořicovém cukru. Výhoda tohoto receptu je, že přestože lívance nejsou kynuté, jsou chutné a nadýchané.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
carodejkaivka
(upraveno)
17. 4. 2013, 21:54
taky je dělám, hlavně když nemám čas, abych je nechala vykynout

nahlásit

Boňule
(upraveno)
17. 4. 2013, 10:34
Také jsem tento recept dnes objevila na na portále Pro ženy, vypadají dobře!
nahlásit

PRATELKA
(upraveno)
17. 4. 2013, 12:22
@Boňule
já taky



nahlásit

Boňule
(upraveno)
17. 4. 2013, 13:38
@PRATELKA


nahlásit

Ajax27
(upraveno)
17. 4. 2013, 20:24
@Boňule
Vypadal velmi zajímavě a hlavně jednoduše, bylo potřeba se podělit. Hned dnes jsme vyzkoušeli a opravdu k nepoznání s kynutými!

nahlásit

Boňule
(upraveno)
17. 4. 2013, 21:21
@Ajax27

nahlásit