(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Broskvová hrníčková buchta-DĚKUJI JANĚ KRAJSKÉ

Potřebné ingredience
Suroviny: 2,5 hrnku polohrubé mouky 1,5 hrnku cukru krystal 3 vejce 1 vanilkový cukr 1 prášek do pečiva 3/4 hrnku oleje 1 hrnek mléka broskvový kompot skořice drobenka:třtinový cukr máslo hrubá mouka
Postup přípravy
Postup
Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.
Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.
Vejce zamícháme s cukrem a vanilkovým cukrem, přilijeme postupně mléko, olej, přisypáváme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Na těsto naklademe nakrájené broskve, jemně posypeme skořicí a nakonec drobenkou.
Pečeme v troubě na 175 stupňů asi 45 minut dozlatova.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé