Bonboniera
Potřebné ingredience
mramorový korpus, nutela krém, smartflex-mandle, dortové opatky, nutela, čokoládové bonbony, cukrové perličky
x
a bez víka :-)
přidávám stručný postup na žíhání:
měla jsem 3 barvy - nejvíc bordové, trochu růžové a trochu bílé, udělala jsem válečky a ty jsem smotala dohromady...
pak jsem je stočila dokolečka :-)
a udělala jeden dlouhý váleček...
a ten zas zakroutila dohromady a stočila dokolečka... to se může opakovat, záleží, jaké chce kdo žíhání...
A nakonec vyválela :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
woodluc
(upraveno)
25. 4. 2013, 6:19
krásná, mohu se zeptat, jak jste dosáhla toho žíhání na tom víku???? To je moc pěkné a ta barva ta také, používáte gelové wilton, nebo prachové barvy?
Uďa72
(upraveno)
26. 4. 2013, 8:20
@woodluc
Barvy mám gelové wilton - je to nějaká vínová (menší množství udělalo takovou pěkně růžovou a když jsem pak přidala, získala jsem tu tmavou) Postup toho žíhání jsem si nafotila, tak to sem večer přidám.
Komůrče
(upraveno)
24. 4. 2013, 8:44