Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

kuřohus.

0.0
kuřohus.

Potřebné ingredience

kuřecí nohy podle počtu osob.2 sklenice sladkokyselého zelí, olej ,2 cibule,1 kostka masoxu,1hrnek vody,2lžíce hladké mouky,kmín sul, příloha knedlik.

Postup přípravy

na drobno cibulku osmahneme na tuku.zaprášíme moukou a podlijeme hrnkem vody do kterého jsme zamíchali kostku masoxu.dáme 1sklenici zelí aji s lakem.na to položíme umyté osolené kuřecí nohy a dosti pokmínujeme a dáme druhou sklenici zelí.zakryjeme alobalem tak na 3/4 hodky.potom alobal sundáme a pečeme do zlatova občas mužeme podlít vodou z masoxem .pokud masox není mužeme vodou a po povrchu pokapat maggim. příloha knedlik.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mamaasyn 27. 2. 2009, 20:53
|:o) zdravym maminky- ko (radost) tak toto je poravdu mńamka (jidlo) a jakej fofr a (plaz).Je to super typ na mńamku i naschlapecek (Z) papal mooooocccctakze dekuji za receptik (zajic) usetri spoustu casu i na (pusa) (mamca) pa :-)
wertzuiop 8. 3. 2008, 12:22
(hello)díky moc za fotečku,to byla rychlost...Vypadá to suprově,zítra jedu koupit maso ;-) (L)
wertzuiop 5. 3. 2008, 19:38
*-)Člověče mamino,to vypadá zajímavě,nemáš tam foto? ;-)Až to budeš dělat,přilož ho prosím....A jak to chutná? a fakt to pokapat magi? *-)Asi si to o víkendu udělám a pak písnu jak to dopadlo ;-)zatím papa
pepebubu 9. 3. 2008, 11:05
@wertzuiop ahoj maruško (F)písni budu ráda jak vám chutnalo.mona. (L)
wertzuiop 10. 3. 2008, 20:00
@pepebubu Tak jsem dnes udělala jen malou pidi porci ze dvou kuřecích stehýnek a byla jsem mile překvapena :^),bylo to super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)a na sto procent to udělám zas a zas ^o)děkuji za moc dobrý recept (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie