(recept
si oblíbilo 43 návštěvníků)
luxusní marináda na štavnaté masíčko ♦♦♦ ROŠTÁCI♦♦♦

Potřebné ingredience
4 pláty masa, 2 vejce, rovná lžička soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 2 stroužky česneku, 2 lžíce solamylu, 2 lžíce hořčice, 2 lžíce oleje, 1 lžíce magi, trošku vegety
Postup přípravy
všechny suroviny smícháme.Do marinády pak vkládáme trošku naklepané pláty masa.Můžete i maso kombinovat.Kotlety,krkovice,co máte rádi.Pokud budete mít pláty masa menší,tak jich určitě na toto množství marinády použijete více než 4 kousky :-) No a maso necháte takto marinovat 3-4 dny.Dokonce sem jednou nechala i 5 dní a mohu říci že maso bylo jako dortíček :-) prostě čím déle tím lépe.Opékám klasicky normálně na pánvičce s troškou oleje.A stačí opravdu chvilenku,jelikož je masíčko dlouho marinované :-) Zkoušela sem i na grilu ale na tom s mřížkou a šlo to velmi špatně.Děláme jej nejradši na pánvičce nebo na kameni :-) Toto masíčko děláváme tradičně jako novoroční oběd :-) Tak přeji dobrou chut :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Paluna
(upraveno)
21. 7. 2014, 22:52



nahlásit

lidare
(upraveno)
21. 7. 2014, 21:16





nahlásit

koblizek63
(upraveno)
1. 1. 2014, 18:40
jejda,včera jsme měli na večeři
,říkáme tomu- rošťáci-je to dobrota




nahlásit

velinovaradka
(upraveno)
2. 1. 2014, 14:21
@koblizek63
jj roštáci to je ono tak tomu říká moje maminka




nahlásit