(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Rychlá margot buchta

Potřebné ingredience
2 ks vejce 1 kelímek smetana ke šlehání 1 balíček vanikový cukr 1 ks čokoláda Margot 0,13 l mléko 1 balíček prášek do pečiva 2 sklenky polohrubá mouka 2 lžíce rostlinný olej 1 sklenka cukr moučka
Postup přípravy
Margot čokoládu nastrouháme.
V míse nejprve smícháme všechny sypké suroviny a nastrouhanou čokoládu. Poté vmícháme vejce a přilijeme mléko, smetanu a olej.
Těsto zamícháme a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Rychlou margot buchtu pečeme v předehřáté troubě na 180 °C.
V míse nejprve smícháme všechny sypké suroviny a nastrouhanou čokoládu. Poté vmícháme vejce a přilijeme mléko, smetanu a olej.
Těsto zamícháme a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Rychlou margot buchtu pečeme v předehřáté troubě na 180 °C.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé