(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Bramborová pomazánka

Potřebné ingredience
150g majonézy, 550g brambor (vařených den předem), 120g okurek (nakládaných ze sklenice) , 90g cibule, 60g hořčice, cukr, ocet, pepř a sůl.
Postup přípravy
Brambory, okurky nastrouháme najemno. Cibuli, cukr, ocet, pepř a sůl nejlépe rozmixovat na kaši v robotu. Potom vše smícháme. Já suroviny nevážím, dělám vše tzv. "od oka" a je vždy výborná. Nejlépe chutná na chlebíčkách se salámem typu Herkules, Poličan.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
endria
(upraveno)
24. 4. 2011, 17:37
tak tuhle děláme taky a na chlebíčky je skvělá. Já bych se jí ujedla,jak je vynikající i bez pečiva.Ten lák z okurek je nejlepší. Děláme i bez cibule,protože pomazánka nám chutná i bez ní.



nahlásit

minie59
(upraveno)
3. 5. 2011, 20:00
@endria
tak tak je to legrace jíst brambory s pečivem, ale když tak chutná..........



nahlásit

minie59
(upraveno)
17. 1. 2009, 14:42


nahlásit
azaleia
(upraveno)
16. 1. 2009, 18:44
Tuhle pomazánku miluju a na chlebíčky dělám jen tuhle.Je svěží nic těžkého jako vlašák.Jen místo octa tam naleju lák z těch okurek


nahlásit