(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
le bruschette aneb topinka s rajčatky

Potřebné ingredience
starší chleb,česnek,bazalka,rajčata,pepř sul
Postup přípravy
Bruschette můžeme připravit z jakehokoliv chleba,důležité je aby byl naprosto křupavý,super opečený ba i spálený jak Vám ho podají v italské pizzerii...
Já chleb opýkam na suché panvi,musim ho hlídat ale výsledek stoji zato...
Takže si nakrájim rajčata,čím lepsi budou mit chut tim lepší bude i bruschetta .-)
krájím na male kousky,dám do misky zaliju trochou oliv.oleje zasypu bazalkou a trochu osolim...Na opečený chleb natřu česnek poliju oliv olejem...dám rajčata,opět trochu oleje,pepř nejlip čerstvě umletý a je to..
dobrou chuť
do rajčat můžeme nakrájet i na malé kousky česnek,kdo má radeji hodne česneku..:-)
Já chleb opýkam na suché panvi,musim ho hlídat ale výsledek stoji zato...
Takže si nakrájim rajčata,čím lepsi budou mit chut tim lepší bude i bruschetta .-)
krájím na male kousky,dám do misky zaliju trochou oliv.oleje zasypu bazalkou a trochu osolim...Na opečený chleb natřu česnek poliju oliv olejem...dám rajčata,opět trochu oleje,pepř nejlip čerstvě umletý a je to..
dobrou chuť
do rajčat můžeme nakrájet i na malé kousky česnek,kdo má radeji hodne česneku..:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
2. 12. 2015, 21:32



nahlásit
laskonka333
(upraveno)
11. 11. 2014, 13:00

nahlásit
Lucikanass
(upraveno)
10. 11. 2014, 20:40

nahlásit