Hallowenské mslání

Potřebné ingredience
Většina nasbírána na hřbitově, prsty - oči najdete, duchy pochytáte a kostřičky se také najdou, dá to fušku, ale stojí to za to :-)
Postup přípravy

Hallowenské dýně
Linecké - 250g Hery, 500g cukr moučka, 750g hladká mouka, dvě vejce, meruňková domácí marmeláda.

Duchové
250g másla, 250g cukr moučka, 250g sušeného mléka, vanilkový cukr, jeden žloutek
vytvarujeme na piškot ducha, dáme ho ztuhnout, pak máčíme v bílé čokoládě a uděláme mu z tmavé čokolády očíčka, uchováváme v ledničce

Hallowen kostry
Máslové sušenky
300g hladké mouky, 100g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 3 žloutky, kůra a šťáva z půlky citronu, 250g másla

Oči mrtvých
400g sušeného mléka, 2dcl vody, 200g kokosu, 500g cukr moučka, 250g másla, kokos na obalení
Svaříme vodu s cukrem, odstavíme z plotny přidáme máslo až se rozpustí přidáme kokos a mléko.
Zamícháme, dáme do lednice zchladit, tvarujeme kuličky, plníme mandlí a obalíme v kokosu.

Prstíky zoombíků
Linecké těsto
250g Hera, 500g cukr moučka, 750g hladká mouka, dvě vajíčka
Vytvarujeme si válečky menší velikosti, nařežeme vzor a přilepíme půl mandle jako nehet. Po upečení nehet strhneme, přilepíme ho zpět červenou marmeládou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

































































































![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)




































