Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Kuřecí řízky pečené v omáčce-labuznik.cz

0.0
Kuřecí řízky pečené v omáčce-labuznik.cz

Potřebné ingredience

•Kuřecí řízky nejlépe stehenní podle počtu strávníků •asi třetinu jemného kečupu •3-4 PL tatarky •1 PL medu •1 cibule •5 stroužků česneku •sojovka •sůl •pepř •smetana. Doporučená příloha •Rýže, brambory, chleba..

Postup přípravy

Postup


Smícháme kečup s tatarkou, medem, pokrájenou cibulí, dvěma nadrcenými a třemi pokrájenými stroužky česneku, osolíme, opepříme, dochutíme sojovkou a vlijeme do pekáčku.
Maso ze všech stran opatláme v omáčce, vše zalijeme smetanou a dáme péci na 175 stupňů asi 40 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Raguella 29. 1. 2022, 18:52
Dobrý den,dnes jsem uvařila oběd podle Vašeho receptíku a opravdu mě to velice mile překvapilo,je to veliká mnamka a určitě opět někdy moc ráda rodince zhotovím. (dance) děkuji moc za bezva receptík. (F) (F) (Y) (jidlo)
BRAVO 12. 10. 2016, 17:09
Pečeme kuřecí maso v rajské už leta a je to neskutečná dobrota... ve Vašem receptu bych nahradila kečup nějakým protlakem a vynechala tatarku a bude to určitě taky moc dobré (Y)
Zrušený účet 24. 4. 2015, 21:20
Vyzkoušeno,snězeno..je to moc dobré..díky za recept (F)
Nikis. 21. 4. 2015, 19:43
šmakuláda ,-)
taba 21. 4. 2015, 16:19
*-)přijde mi to, jako když pejsek a kočička dělali dort....
DanušaP 21. 4. 2015, 8:43
kečup, tatarka, sójovka a ještě smetana.. no nevím, tohle asi zkoušet nebudu :-$
hvezdamodra 21. 4. 2015, 9:04
@DanušaP tak to zkuste a uvídíte jaká je to mnamka!!!!také jsem nevěřila (Y)
DanušaP 21. 4. 2015, 9:48
@hvezdamodra už jsem zkoušela tchýnino kuřecí v tatarce... maso docela dobrý, ale šíleně mastný, a navíc, kečup by se neměl tepelně upravovat... mě tam prostě přijde těch chutí a tuku příliš moc
Trója 21. 4. 2015, 9:52
@DanušaP proč se nemá kečup tepelně upravovat?
DanušaP 21. 4. 2015, 11:39
@Trója je určený k použití za studena a tepelnou úpravou hořkne, je lepší ( i na pizzu a podobně) použít protlak nebo rajčatové pyré
Andrá1 21. 4. 2015, 11:57
@DanušaP A to jste četla kde že hořkne ?
DanušaP 21. 4. 2015, 12:03
@Andrá1 kuchařka pana viléma vrabce
Andrá1 21. 4. 2015, 12:08
@DanušaP Při dlouhodobé tepelné úpravě může dojít ke karamelizaci cukru který je obsažen v kečupu a pak by mohl hořknout, ale nepředpokládám, že je tu někdo tak dlouho bude péct a ještě v kombinaci která je uvedená v receptu nemůže k hořknutí vůbec dojít. Jedině že začnete jídlo připalovat. Nehodnotím recept ,ale informaci o hořknutí kečupu.
Ruzikk 12. 10. 2016, 16:34
@Andrá1 Tak to slyšim poprvé, že by zhořknul kečup. ,-)
laskonka333 21. 4. 2015, 8:25
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie