(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Plzeňská topinka
Potřebné ingredience
4 krajíce chleba
2 stroužky česneku
2 sterilované okurky
2 nakládané feferonky
200 g vepřové kýty
2 lžíce kečupu
1 lžíce Worchestrové omáčky
1 čajová lžička cukru
1 menší kapie
1 cibule
sůl
pepř
1 dcl plzeňského piva
1 lžíce oleje
Postup přípravy
Postup
Nakrájíme si maso na nudličky, osolíme a opepříme, zakápneme olejem a necháme hodinu odležet. Všechny suroviny si nakrájíme. Na pánev vložíme maso, zprudka opečeme, vyjmeme a pak postupně dáváme ostatní suroviny, worchestr, cukr, kečup, nakonec nalijeme pivo, necháme lehce zredukovat a vrátíme do směsi maso.
Topinku opečeme na oleji, potřeme česnekem a na horkou klademe připravenou směs
Nakrájíme si maso na nudličky, osolíme a opepříme, zakápneme olejem a necháme hodinu odležet. Všechny suroviny si nakrájíme. Na pánev vložíme maso, zprudka opečeme, vyjmeme a pak postupně dáváme ostatní suroviny, worchestr, cukr, kečup, nakonec nalijeme pivo, necháme lehce zredukovat a vrátíme do směsi maso.
Topinku opečeme na oleji, potřeme česnekem a na horkou klademe připravenou směs
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé