(recept
si oblíbilo 91 návštěvníků)
Rafaello řezy
Potřebné ingredience
olej,2vejce,mléko,prdopeč,mletý cukr,polohr.mouka,strouhaný kokos,šlehačka
Postup přípravy
1hrnek oleje,2vejce,1hrnek mlíka,prdopeč.,3/4hrnku cukru,2hrnky polohr.mouky.ttyto suroviny vyšlehat do hladka,nalít na plech,posypat:1/2hrnku cukru a 3/4hrnku strouhaného kokosu,který si smícháme zvlᚡˇt na talíři.Dáme péct na 170`C asi 20min.Ihned po upečení polít šlehačkou a nechat vychladnout.Řezy jsou rychlá a jednoduchá záležitost.
Recept není můj,je od maminky z MMB.
Dnes 4.5. jsem udělala stejné těsto,jen jsem přidala nesquick-kakao a nastrouhala čokoládu.A jen tak upekla.Taky výborné!!!!!!!
Recept není můj,je od maminky z MMB.
Dnes 4.5. jsem udělala stejné těsto,jen jsem přidala nesquick-kakao a nastrouhala čokoládu.A jen tak upekla.Taky výborné!!!!!!!
suroviny
těsto na plechu
posypka(cukr s kokosem)
před vložením do trouby
po upečení
po polití šlehačkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Michaela_
(upraveno)
8. 4. 2011, 10:20
Tenhle tyden jako prvni je delala ta pani v prostreno jen na to dala jeste cokoladu...jsem si na tebe vzpomnela, jak jsem se s ni delala a nakonec jsem ji sezrala sama
žingi
(upraveno)
9. 4. 2011, 9:29
@Michaela_
jj, a nazvala to jinak a já si u toho říkala,že je to tento řez kydla vedle trochu ovoce a šlehačka se ji roztékala,to jsem měla radost byla protivná
semina
(upraveno)
8. 11. 2010, 22:04
Jj,taky dělám...je to mňamka
žingi
(upraveno)
2. 9. 2010, 21:08
asi pozdě,ale 1/2hrnku mletého cukr a 3/4 hrnku kokosu promíchám zvlášť v míse a to pak nasypu před pečením na to těsto
Michaela_
(upraveno)
2. 9. 2010, 12:02
Zdravim, Jani, do Rafaella mam dat ten druhy cukr(co se dava s kokosem) taky moucku, nebo krupici?diky
žingi
(upraveno)
12. 11. 2010, 18:48
@Michaela_
na dotaz jsem došla teda velice pozdě,ale dává se tam taky moučka
metyna
(upraveno)
10. 1. 2010, 17:52
Tak máme pečeno a už uždibují příště si tam lupnu to kakao abych taky mohla mlsat no a objevila jsem Vaše Honzíkovi buchty neeeeee musím je mít Díky
žingi
(upraveno)
11. 1. 2010, 9:07
@metyna
tak to jsem opět ráda nejíte kokos
metyna
(upraveno)
16. 1. 2010, 15:19
@žingi
kokos baštím, ale jak tam není alespoň kousíček čokolády, tak je to pro mě
žingi
(upraveno)
17. 1. 2010, 17:37
@metyna
tak to taky zkuste příště
denny.kal
(upraveno)
11. 12. 2009, 12:36
Buchta upečena, neodolala jsem a hned ochutnala a je to výbornýýýýýýýýý já chtěla buchtu na víkend, tahle se nedočká večera díky za recept je úžasná, uržo udělám zase
žingi
(upraveno)
11. 12. 2009, 12:46
@denny.kal
tak to jsem ráda,že opět chutná a slyším chválu
petju
(upraveno)
29. 11. 2009, 16:12
Právě jsem tento recept vyzkoušela. Nevydržela jsem a ochutnala ještě teplý a myslím, že sedí jediný popis: NEBE V HUBĚ!!! Obávám se, že až se probudí dcerka a přijde domů manžel, tak se postarají o to, aby nezbylo na snídani Takové recepty mám nejradši - výsledek výborný, postup jednoduchý, špinavého nádobí minimum (proto miluju hrníčkové recepty )
žingi
(upraveno)
29. 11. 2009, 18:42
@petju
děkuji za pěkná slova
adny1
(upraveno)
27. 10. 2009, 11:36
taky dělám, jsou excelent, a když je necháte trošku díl píct, cukr na povrchu zkaramelizovatí a to je pak žrádýlko
žingi
(upraveno)
23. 11. 2009, 14:49
@adny1
někdy zkusím,ale včera jsme s pekly štrůdle a piškot s tvarohem a mamina měla kynutý štrůdl a s meruňkama buchtu tak teď snad až po Vánocích
jandula76
(upraveno)
10. 10. 2009, 19:47
Děkuji za radu, jsou to mnamozní řezy , moc nám jich na zítra nezbylo a zvládli jsme to péct se synem dokupy, supeeer pa J.
žingi
(upraveno)
14. 10. 2009, 13:15
@jandula76
tak to jsem moc ráda,že byl úspěch
bosa nozka
(upraveno)
19. 7. 2009, 8:55
Ahojte Jani,je to rychlé a výborné Uplně se u nás rychlostí blesku snědly,a kdybych nepřikryla pár na ráno tak nezbyde..ke . Děkuji za príma zážitek a sladkou sobotu!
žingi
(upraveno)
19. 7. 2009, 9:32
@bosa nozka
Tak to jsem ráda,že jsem poradila dobrotu.
kukina06
(upraveno)
12. 7. 2009, 8:41
Výborné a rychlé! Jen se po nich zaprášilo Naštěstí se mi podařilo je uchovat do druhého dne a opravdu to stálo za to!
žingi
(upraveno)
12. 7. 2009, 18:46
@kukina06
děkuji a jsem ráda,že chutnalo
Jana86
(upraveno)
14. 6. 2009, 14:21
Výborné, vynikající a druhý den ještě lepší!!! Po upečení jsem jen okusila a druhý den jsme s partnerem snědli celý plech Letím pro smetanu a jdu na druhou várku Moc děkuji za vynikající recept.. rychlí, bezkonkurenční!!
žingi
(upraveno)
15. 6. 2009, 7:47
@Jana86
tak to je super,pro mě hlavní je,že je to opravdu rychlovka
Viktorie-Anna
(upraveno)
3. 6. 2009, 17:22
VYNIKAJÍCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ RYCHLÝÝÝÝÝÝÝ JEDNODUCHÝÝÝÝÝ moc jsme si pochutnali
žingi
(upraveno)
3. 6. 2009, 20:25
@Viktorie-Anna
tak to jsem opravdu ráda už jsem četla na diskuzi
Jeane9
(upraveno)
19. 4. 2009, 19:36
Jani vypadá to velice dobrě,určitě ho vyzkouším jen se chci zeptat jakou šlehačkou poléváte a stačí jen jedna???
žingi
(upraveno)
22. 4. 2009, 11:05
@Jeane9
ano a je to i moc dobré smetana je 30% ke šlehání a stačí1
zdemira
(upraveno)
15. 5. 2012, 18:58
MÁM MÁLO ČASU A TAK JSEM TENHLE RECEPT JENOM UVÝTALA A JE OPRAVDU RYCHLÍ A MOC DOBRÝ .MOC JSME SI POCHUTNALI VŠICHNI
žingi
(upraveno)
22. 4. 2009, 11:09
@zdemira
to potěší,u nás je taky oblíbená,hlavně pro mě,protože je to rychlovka a tyto suroviny mívám většinou pořád