Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

PIZZA ZÁVIN-2 kusy

0.0
PIZZA ZÁVIN-2 kusy

Potřebné ingredience

1 list.těsto(400g),kečup jemný nebo ostrý,pórek,pepř,sůl,2 bal.kuřecí šunky(2 x 100g),2 bal.plátk.sýra Eidam(2 x 100 g),malá konzerva žampionů(212 ml),1 zelená paprika, Pizza koření, gril.koření,1 vejce na potření.

Postup přípravy

Jedno těsto vyjde na dva záviny.Mražené list.těsto nechám rozmrazit, pak ho rozdělím na dva díly a každý díl rozválím na větší obdélník.Nejdříve těsto potřu kečupem(podle chuti)pak na něj rozprostřu šunku,pl.sýr, žampiony,pórek na kolečka krájený, zel.papriku,posolím, opepřím, posypu Pizza kořením.Potom udělám klasický závin, kraje prstem pořádně přimáčknu, aby náplň nevytekla a celý závin potřu rozšlehaným vejcem a posypu gril.kořením.Peču asi 20-25 min při teplotě 200°C(el.trouba)

Jako náplň lze použít libovolně podle zvyklostí a chuti-např.drc.česněk,uzený sýr, niva, atd.
Je to rychlé a vhodné když přijde návštěva.Lze jíst teplé i studené.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Petula30 2. 7. 2008, 10:36
Dobrý den, tak suroviny nakoupeny a po obědě se na to vrhnu, má dorazit návštěva, tak k bazénku to bodne |:o) |:o) |:o) Zní to velice lákavě, jen jsem nesehnala pizza koření, dám trošku gyrosu, snad to nevadí :-) :-) :-)
PajaG 2. 7. 2008, 12:38
@Petula30 Ahojky, Gyros je taky dobrý, pikantní, moc hezky voní. Tak ať se povede, dejte vědět. Dcerka chce, abych je pekla často. Z jedné dávky jsou dva záviny, tak jeden je vždy její-do něj chce hodně žampiónů, ty miluje a druhý je zbytku rodiny. To je dobré ne? (Y) (Y)A pečte to tak dlouho až to začne úplně lístkovat, musí to mít nahoře takovou kůrčičku do zlatova.Pavla (F)
raskynka 16. 6. 2008, 10:22
teda vypada to docela zajimave a jednoduse,snad to zvladnou i me ruce.rodinka uz je prejezena sladkyma vecickama,tak muzu vyzkouset na nich zase jiny pokus ;-) ;-) ;-) ;-)
PajaG 16. 6. 2008, 17:12
@raskynka Dobrý den Jani, je to velice jednoduché a hlavně rychlé. Určitě to zvládnete.Vhodné i pro na rychlo ohlášenou návštěvu. Suroviny na to většino jsou v lednici a těsto mám pravidelně v mražáku. Krásně tam voní koření na Pizzu a navrchu grilovací je pikantní. Tak zkuste a dejte vědět. Díky. (Y) (Y) (Y) (Y) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie