Pařížanka v roládě

Potřebné ingredience
4 vejce (z bílků snih), 120g polohrubé mouky, 80 cukru, 6 lžic horké vody, 1 prdopeč, dortová náplň čokoládová (úplná pařížanka) :-))
Postup přípravy
Ráno připravená, odpoledne podávaná ke kávě!! Opravdu senzační rychlovka !!
Velice jednoduchá a vynikající!!

upečený korpus...

překlopíme ještě horký na čistou utěrku a stáhneme pečící papír

horký plát smotáme pomocí utěrky a necháme takto vychladnout...

tuto náplň si připravíme....je výborná a opravdu jako pravá pařížanka!!! jen doporučuji mít opravdu mléko studené ať se Vám s krémem dobře pracuje!!!

vychladlý plát si rozmotáme a potřeme náplní...

naplněnou smotáme a zbytkem krému dozdobíme....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



