(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
MARINOVANÉ VUŘTY - DOMÁCÍ SALÁT RUMCAJS
Potřebné ingredience
6 libereckých párků ( nebo nějakých jiných silných )
2 velké cibule
3 kyselé okurky
2 majolky
sůl, pepř
Marináda:
1 lžíce plnotuč. hořčice
1 lžíce oleje
2 lžíce octa
2 lžíce kečupu (kdo má rád pálivé, může dát ostrý)
1 lžíce worčestru
1-2 lžíce cukru
Postup přípravy
Marinádu svaříme za stálého míchání, necháme jen tak probublat, poté sejmeme z ohně a necháme vychladnout.
Nakrájíme okurky, párky, cibuli na velmi slabé kolečka (plátky).
V míse promícháme s marinádou a majolkou, podle chuti osolíme a opepříme.
Lepší je dát do ledničky do druhého dne, může i 1-2 dny se nechat proležet.
Podáváme s chlebem nebo rohlíkem, je to fakt moc dobrý ......
Tak přeji dobrou chuť
Nakrájíme okurky, párky, cibuli na velmi slabé kolečka (plátky).
V míse promícháme s marinádou a majolkou, podle chuti osolíme a opepříme.
Lepší je dát do ledničky do druhého dne, může i 1-2 dny se nechat proležet.
Podáváme s chlebem nebo rohlíkem, je to fakt moc dobrý ......
Tak přeji dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KUZNKA
(upraveno)
6. 1. 2009, 14:22
Ahoj tento recept znám je super, já dávám obyčejný junior na kostičky a nic nevařím jen pomíchám a je to taky žůžo. Vždycky se jen zakouří. Tak zatím
abc
(upraveno)
1. 10. 2008, 12:44
Udělala jsem včera, nevěděla jsem co z vuřty co zbyly od ohýnku, přidala i zbytek uvařených těstovin a je to supéééér.
nufffinek
(upraveno)
5. 10. 2008, 16:05
@abc
to jsem ráda že chutnalo a s těstovinama??? to musím tedy taky zkusit