Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Myší dort

0.0
Myší dort

Potřebné ingredience

Už týden jsem tu prudila s dotazy ohledně dortu neb přítel měl slavit 20 narozeniny a já nechtěla nic pokazit:-)

Postup přípravy

Nakonec můžu říct, že se oslava povedla, hospoda byla krásně vyzdobená,myší dort se snědl úplně moc rychle:-P (ještě jsem měla dva z cukrárny, ale ty zůstaly, dokonce jeden úplně celý) :-D Původně nás mělo být 40, bylo nás stálých asi šest a protočilo se tak deset lidí.
Od pátku jsme se (ještě s kamarádkou) nezastavily. měli jsme chlebíčky, sýrové kuličky, škvarkové placičky, domácí Raffaelo, paštikové penízky, plněný hermelín a roládky na jednohubky a ještě jsme se stihly vykoupat:-)
Díky všem za pomoc a mějte se famfárově.
Teď jdu konečně spát... Od sobotního rána toho mám už dost:-)

Myšky v přípravné fázi, pak se zavacsovaly(tvz. vacsy systém.odsaje vzduch) a vydržely 4 dny vláčné:-)

Myšky už na dort z jiného pohledu. Musím podotknout, že myšule měli tendenci z boků odpadávat a těm mrňavým při snaze je pořádně přichytit, odpadávaly uši:-) Byla jsem nervní jako pes, udělala asi 4 nový uši, ale na 20 myšek je to vcelku dobré číslo.
Jo a ještě tam jsou některý počítačový...

To vykrojení se mi nějak nepovedlo potáhnout, ale chytrá počítačová myš si tam vlezla a byl klid:-P

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kotas 23. 6. 2008, 7:10
Je nááááádherný (clamp) (clamp) (L)
Zrušený účet 22. 6. 2008, 21:48
Markéto, musím tě pochválit. Moc se ti dort povedl. Navíc udělat napoprvé dvoupatrový a potahovaný, tak to klobouk dolů. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
mysmalin 22. 6. 2008, 18:10
Díky moc všem, to mě opravdu potěšilo... ;-) Jinak dort byl mramrovaný a náplň zt bílé čokolády a prokládané ananasem...
korivana 22. 6. 2008, 12:29
Dort je náááádherný (Y) (Y) (Y) (Y) šikulka, šikulka, šikulka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F) (F)
helulka 22. 6. 2008, 12:21
Markét, moc ti tleskám (Y) (Y) (Y) Myšky jsou famózní a je jich opravdu fůůůůůra . Dortík je super a těším se na další (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) |:o)
Inka82 22. 6. 2008, 12:17
teda Markétko si hvězda (Y) Dortík je nádherný,krásně potažený a myšičky jsou suprovní. Doufám,že brzo uvidíme další krásný dortík od tebe |:o) (flower)
jitkaad 22. 6. 2008, 12:03
Teda Markétko zvládla jsi to úpně všechno a tím myslím nejen dort, ale celou oslavu, aještě jsi vložila fotky, tak to máš hodně síly, jen tak dál, dortík je parádní (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie