Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

Jogurtová bublanina s ovocem

0.0
Jogurtová bublanina s ovocem

Potřebné ingredience

2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, 4 lžíce oleje, 1/2 hrnku mléka, 2 vejce, 1 prášek do pečiva, 1 bílý jogurt (dávám Hollandii 200g) + ovoce=použila jsem hrnek o objemu 450ml. Zkoušela jsem i hrnek necelé 3dcl a tam dala všecho stejně, jen oleje 2 lžíce.

Postup přípravy

Ty nejlepší recepty jsou: vše smíchat, nalít na plech a upéct. Ani u této bublaniny tomu není jinak. Použila jsem hrnek o objemu 450ml, ale samozřejmě dle velikosti plechu a výšky bublaniny můžete použít menší, přísady nechejte ve stejném množství, to ničemu neuškodí, jen oleje míň. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu či pečícím papíru (já mám raději). Já na závěr necukruju, přijde mi lepší necpat do sebe cukr navíc, dle ovoce je bublanina buďto sladší nebo kyselejší, ale není to na škodu!

takhle vypadá bublanina z malých hrnků a s kupovaným velkokuličkovým rybízem...je těžší, takže propadne níž :-)

z menších hrnků...

..z menších hrnků

z větších hrnků a s domácím rybízem - menší kuličky, nejsou tak těžké a tak zůstávají spíš nahoře...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bucka 13. 6. 2009, 21:50
V 9 jsem si tady našla recept a teď už koštuji. Takhle před spaním se nemá, já vím, ale kdo by odolal. Výborná a hlavně super rychlá. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
cihelinka 14. 7. 2008, 11:04
Vlaďko včera jsem pekla bublaninu podle Vašeho receptu a je opravdu úžasná (Y) (Y) (Y)manžel sice nejdřív nevěřícně koukal,když jsem do těsta dávala jogurt ;-) ;-) ale pak si jen mlaskal že je bublanina krásně vláčná :-) :-) :-) ukládám do oblíbených je to opravdu mňamka (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie