Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

KUŘE PLNĚNÉ ČABAJKOU SE ZELÍM

0.0
KUŘE PLNĚNÉ ČABAJKOU SE ZELÍM

Potřebné ingredience

Kuře nebo kuřecí čtvrtky, 2-3 čabajky nebo jiné pikantní klobásy, sáček sterilovaného zelí a zapékací mísa.

Postup přípravy

Kuře omyjeme a okořeníme solí a sladkou paprikou. Dovnitř do kuřete nacpeme zelí co se vejde a čabajku - rozpůlíme ji. Kuře zašíjeme a položíme do zapékací mísy.Zbylé zelíčko jednoduše přidáme ke kuřeti,čabajku co zbyla taky podlijeme a dáme péct. Je to hotové cca za hodinku a moc dobré, čabajka pustí krásnou červenou a pikantní šťávu a jako příloha brambory. Rychlé, jednoduché a moc dobré. Dobrou chuť !!!!!!!!!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie