(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Třené linecké kakaové
Potřebné ingredience
500 g másla, 200 g moučkového cukru, 650 g hladké mouky, 50 g kakaa (i méně), trošku skořice, citronová kůra,
marmeláda na slepení, čokoládová poleva na zdobení
Postup přípravy
Máslo utřeme s cukrem a ručně zamícháme mouku s kakaem a kořením. Stříkáme cukrářským sáčkem řezanou trubičkou na pečící papír tyčinky.
Kakao můžeme přidat jen do poloviny těsta a pak slepovat jednu bílou a jednu tmavou tyčinku. Konce máčíme v čokoládové polevě. Díky marmeládě je tohle těsto na druhý den měkkoučké.
Kakao můžeme přidat jen do poloviny těsta a pak slepovat jednu bílou a jednu tmavou tyčinku. Konce máčíme v čokoládové polevě. Díky marmeládě je tohle těsto na druhý den měkkoučké.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé