ANANASOVÝ DORT S MARCIPÁNEM(BART SIMPSON)

Potřebné ingredience
KORPUS:5 VAJEC,15dkg CUKRU KRUPICE,15dkg HLADKÉ MOUKY,6 LŽIC HORKÉ VODY,1/2 PRÁŠKU DO PEČIVA.
NA KRÉM:250 ml MLÉKA,1 PUDING VANILKOVÝ,1 MÁSLO(ZLATÁ HANA),1/2 HERY,7 POLÉVKOVÝCH LŽIC CUKRU MOUČKA,RUM.
MARMELÁDA,ANANAS
RECEPT NA MARCIPÁN OD ŠÁRKA K.(salliina)ID75759
Postup přípravy
KRÉM:UVAŘÍME SI PUDING,NECHÁME VYCHLADNOUT A ZAŠLEHÁME DO NĚJ ZBYLÉ INGREDIENCE.VĚTŠÍ POLOVINU KRÉMU SI NAMAŽEME NA POLOVINU KORPUSU A POKLADEME KOUSKY ANANASU,PŘILOŽÍME DRUHÝ DÍL KORPUSU A OPĚT POMAŽEME ZBYLÝM KRÉMEM
I KOLEM STRAN A CELÝ DORT POSYPEME KOKOSEM I PO STRANÁCH.TAKTO HOTOVÝ DORT ZDOBÍME PODLE SVÉHO GUSTA.
PŘEJI DOBROU CHUŤ!!

UPEČENÝ KORPUS POKROPENÝ ŠŤÁVOU Z KOMPOTU A POTŘENÝ MARMELÁDOU.

SPODNÍ DÍL KORPUSU NATŘENÝ KRÉMEM A POKLADENÝ KOUSKY ANANASU.

PŘILOŽENÝ VRCHNÍ DÍL KORPUSU, NATŘENÝ KRÉMEM A POSYPANÝ KOKOSEM,UŽ JEN NAZDOBIT PODLE SVÉHO.

NACHYSTANÉ DÍLY Z MARCIPÁNU,UŽ JEN POSKLÁDAT NA DORT.

HOTOVÝ DORT
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu























































