(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Tvarohovy


http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7090

2
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Marti W.
(upraveno)
28. 10. 2016, 10:35
Nebyl by, prosím, recept. Odkaz již nefunguje

nahlásit

raduza1
(upraveno)
22. 9. 2008, 9:01
Mńam mňam, výýýýborná buchtička, udělala jsem s ananasem a fakt dobrota




nahlásit

filipov
(upraveno)
19. 9. 2008, 15:40
DOBREJ MOC PROSIM O RECEPTIK DEKUJI JPeremska@seznam.cz
nahlásit

tawa
(upraveno)
19. 9. 2008, 15:58
@filipov
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7090
nahlásit

tawa
(upraveno)
9. 9. 2008, 8:30
Palmarín dostat iba na Slovensku.Ja som pouzila Heru a Pavlinka ma pravdu ze namiesto Zlateho klasu sa dava vanilkovy pudink.
nahlásit
Luci
(upraveno)
8. 9. 2008, 19:19
Dano, můžete mi napsat, co je to palmarin a zlatá klas? Předpokládám, že palmarin je nějaký tuk, ale zlatý klas, to nevím!
Jinak koláč vypadá úžasně
. Děkuji Lucka


nahlásit

PajaG
(upraveno)
8. 9. 2008, 22:16
@Luci
Lucko, Zlatý klas se používá na slovensku, je to sypký škrobový prášek. U nás místo něj použijte vanilkový pudink v prášku. Pavla
nahlásit

šárka.n
(upraveno)
8. 9. 2008, 19:08
Tak toto je nejlepší koláč na světě. Je sice malilinko pracnější, ale výsledek opravdu stojí za to. Já tomu říkám malý zázrak, protože po vychladnutí se na koláčí udělají malé karamelové tečky. Všem moc doporučuji.



nahlásit

tawa
(upraveno)
9. 9. 2008, 8:32
@šárka.n
Bola som ocarene z guliciek ktore sa na kolaciku urobili pocas chladnutia.manzel si myslel ze som ho niecim posypala
A je to fakt obrovska mnamka.



nahlásit