Silvestrovský guláš
Potřebné ingredience
vejce 6 ks
cibule 1 ks
kabanosu 500 dkg
podle chuti:
česnek 3 stroužky
sůl
ocet
kečup
mletý černý pepř
Postup přípravy
Recept na jednoduchý a přitom nevařený silvestrovský guláš. Výborně se na něj pije.
Vejce uvaříme natvrdo. Uvařená vejce zchladíme, oloupeme, nasekáme nebo nakrájíme na kostičky a necháme vychladnout.
Kabanos oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli nasekáme nadrobno.
Vše smícháme, podle chuti vmícháme kečup a nakonec opepříme, osolíme a ochutíme cukrem.
Vejce uvaříme natvrdo. Uvařená vejce zchladíme, oloupeme, nasekáme nebo nakrájíme na kostičky a necháme vychladnout.
Kabanos oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli nasekáme nadrobno.
Vše smícháme, podle chuti vmícháme kečup a nakonec opepříme, osolíme a ochutíme cukrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

irena49
(upraveno)
1. 5. 2010, 10:55
Mám dotaz, toho kabanosu dávate opravdu 500 dkg?
. Nebo je to překlep a patří tam jen 50 dkg.




nahlásit