Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Králík v papiňáku

0.0
Králík v papiňáku

Potřebné ingredience

Jeden králík,1,5 dcl oleje(nejlépe bylinkového),2 dcl vody,2 lžičky soli,1 cibule,5 stroužků česneku

Postup přípravy

Králíka naporcujeme,v papiňáku zalijeme bylinkovým olejem(pokud nemáme,tak dáme normální a přidáme trochu pepře,saturejky a bazalky),přidáme vodu,sůl,pokrájenou cibuli a česnek.Vše necháme v lednici 2 dny marinovat.Potom v papiňáku dusíme asi jednu hodinu.Pokud chcete,můžete pak přendat do pekáčku a necháte asi 10min.péct nepřikryté v troubě,aby králík získal pěknou barvičku,ale já to nedělám.
Podáváme s brambor.knedlíkem a špenátem,ale chutná nám k tomu i brambor.kaše.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie