(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Šumavský kotel

Potřebné ingredience
brambory, mléko, máslo, sůl, kmín, cibule, anglická slanina, majoránka, houby, pepř, sladká paprika, sklenka červeného vína, kyselé zelí, zakysaná smetana
Postup přípravy
Uvařte si brambory, a připravte z nich kaši. Tu vložte do připraveného pekáčku. Pak si na pánvi usmažte dozlatova cibulku, přidejte k ní angl. slaninu, ost. koření, červené víno, a nechte chvíli podusit. Poté přidejte do pekáčku s kaší. Nakrájené kyselé zelí také poduste a opět ho rozložte na směs. Nakonec vše zalijte zakysanou smetanou. A dejte na 15 min. zapéct.

Bramborová kaše v zapékacím pekáčku

Hotovou směs přidáte na kaši

Na směs naneste rovnoměrně podušené, kyselé zelí

nakonec vše zalijte zakysanou smetanou

Přeji všem doboru chuť !!!
Na talíři jídlo nevypadá příliš lákavě, ale po ochutnání.....u nás nikdy nezbyde :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé