Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

KUŘECÍ MASO NA ZELENINĚ - RYCHLOVKA

0.0
KUŘECÍ MASO NA ZELENINĚ - RYCHLOVKA

Potřebné ingredience

Kuřecí prsa, mražená zelenina, cibule, 2PL hořčice, chilli omáčka (nemusí být), kuřecí marináda, sůl, paprika,

Postup přípravy

Osmahnout cibuli, na to dát maso (šlo by i jiné než kuřecí), které se potře marinádou (nebo jen osolené, popř. grilovací, či jiné koření.......), když se "zatáhne" přisypat mraženou, nebo i jinou zeleninu (jde to i s lečem), promíchat a dolít vodou. Potom přidat TROCHU chilli omáčky, 2PL hořčice a nechat povařit. Už nijak nezahušťuji.
Prosím nenadávejte mi, vím, že spousta z nás má zeleninku zošklivenou díky školním jídelnám, ale tohle máme rádi. Je to velice variabilní receptík, jde to s bramborem, rýží, chlebem.............a nemusíte stát celé dopoledne u sporáku :0))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 17. 2. 2009, 13:21
Jani, proč by vám měl někdo nadávat, že jste použila zeleninu? Vždyť tady je plno receptů se zeleninou :-) Já jsem ji taky jako dítě nemohla ani vidět a teď.....zrovna křupu salátek s dresinkem a v troubě mám kuřecí stehýnka ve šlehačce-jak jinak než se zeleninou :-). Vaše jídélko rozhodně udělám, často používám na rychlo mraženou zeleninu, tak už se těším (L)
JanaLud 17. 2. 2009, 21:39
@ Helenko mluvíte mi z duše. Já jen že znám pár lidiček ze svého okolí, kteří jen když slyší o mrvičce, tak už předem protestují ;-) Ale dobře jim tak, že? Neví oč přichází (L) (L) (L) (hello)
Zrušený účet 18. 2. 2009, 12:22
@JanaLud Jani, tak jsme dnes měli k obědu. Výborné (L) Akorát jsem udělala místo vařených brambor špalíčky z bramborového těsta v prášku. Brambory máme ve sklepě venku v podzemí, ale nějak mi z toho sklepa nevoní ;-)
JanaLud 18. 2. 2009, 20:45
@ Nezbylo? Zaběhla bych na ochutnávku :-) pokec ;-) (L) (L)
3antonio 16. 2. 2009, 18:29
Dobry večer ja tohle jídlo vařím podobně,ale maso jen orestuji a přiliju trochu vody a bujon,přidam mraženy hrašek a kukuřici a čerstvou mrkev najemno nakrajenou a podusím.A je to vynikající, (Y) (Y) (Y) (Y) :-) :-)
JanaLud 16. 2. 2009, 21:55
@3antonio To věřím, úplně se mi zbíhají sliny ;-) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie