(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Chillské maso
Potřebné ingredience
1/2 kg vepřové kýty
2 velké cibule
1 kávovou lžičku kari
1/2 kávovou lžičku sole
1/2 kávovou lžičku pepře
1/2 kávovou lžičku sladké papriky
1/2 kávovou lžičku cukru
olej
Postup přípravy
Vepřovou kýtu a cibuli nakrájíme na kostičky, přidáme koření,zalijeme olejem tak, aby bylo maso ponořené a promícháme. Napěchujeme do zavařovací sklenice a necháme tak 2 dny uležet v lednici. Opékáme na pánvi a jako přílohu zvolíme brambory, hranolky, rýži nebo chléb.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

soumenkasi
(upraveno)
14. 12. 2008, 14:41
Masíčko jsme měli dneska na obídek
.Bylo to úúúžasné,jen se po něm zakouřilo
.Vyzkoušejte!Díky za recept,budeme dělat často.
.Přeji hezké vánoce
.Šárka





nahlásit
agajka22
(upraveno)
22. 11. 2008, 21:48
a to je naozaj originál z chile? alebo sa to len tak volá...
nahlásit
Jaňulíček
(upraveno)
23. 11. 2008, 20:19
@agajka22
Jen se to tak jmenuje, ale receprt mám od jedné Chorvatky.
nahlásit