Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Chillské maso

0.0
Chillské maso

Potřebné ingredience

1/2 kg vepřové kýty
2 velké cibule
1 kávovou lžičku kari
1/2 kávovou lžičku sole
1/2 kávovou lžičku pepře
1/2 kávovou lžičku sladké papriky
1/2 kávovou lžičku cukru
olej

Postup přípravy

Vepřovou kýtu a cibuli nakrájíme na kostičky, přidáme koření,zalijeme olejem tak, aby bylo maso ponořené a promícháme. Napěchujeme do zavařovací sklenice a necháme tak 2 dny uležet v lednici. Opékáme na pánvi a jako přílohu zvolíme brambory, hranolky, rýži nebo chléb.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

soumenkasi 14. 12. 2008, 14:41
Masíčko jsme měli dneska na obídek :-).Bylo to úúúžasné,jen se po něm zakouřilo ;-).Vyzkoušejte!Díky za recept,budeme dělat často. (Y) (Y).Přeji hezké vánoce (banky).Šárka
agajka22 22. 11. 2008, 21:48
a to je naozaj originál z chile? alebo sa to len tak volá...
Jaňulíček 23. 11. 2008, 20:19
@agajka22 Jen se to tak jmenuje, ale receprt mám od jedné Chorvatky.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie