PIŠKOTOVÁ ROLÁDA

Potřebné ingredience
NA PIŠKOT POTŘEBUJEME:
3 vejce, 100g cukru, 120g polohrubé mouky.
NA KRÉM:
200g másla, 100g cukru, 2 pudingy ( já dala jeden vanilkový a jeden jahodový ), 440 ml mléka
jakékoliv ovoce dovnitř rolády - třeba jahody, maliny, ostružiny atd.
Postup přípravy
2. V misce si šlehačem ušleháme změklé máslo s cukrem. Po lžicích přidáváme puding a šleháme, aby nevznikly hrudky. Tímto máme krém hotový.
3. Připravíme si roládu - Vejce s cukrem dobře našleháme, lehce vmícháme mouku a těsto vlijeme na plech vyložený pomaštěnám a moukou vysypaným alobalem. Pečeme v dobře vyhřáté troubě. POZOR NA TO, ŽE PIŠKOT JE HNED HOTOVÝ. Vyndáme až dostane zlatavou barvu. Po upečení ihned srolujeme.
4. Až je roláda vychladlá, rozbalíme ji a potřeme připraveným krémem, já jsem dala i rozmrzlé ostružiny z mrazáku. Nakonec znovu srolujeme.
5. Povrch potřeme zbylým krémem. A můžeme ozdobit třeba strouhaným kokosem, čokoládou nebo co máme zrovna po ruce. Dáme do ledničky ztuhnout. A můžeme podávat.

Připravíme v míse krém na roládu.

Vychladlou roládu rozbalíme, potřeme krémem a můžeme poklást třeba lesním ovocem.

Roládu opět srolujeme a potřeme zbylým krémem.

Nakonec roládu ozdobíme a dáme vychladit do ledničky.

A můžeme podávat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé