(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Bezlepkové cukroví
Potřebné ingredience
35 dkg bezlepkové mouky Jizerka,
1 ztužený tuk,
1 měkký tvaroh,
cukr moučka + vanilkový cukr na obalení
Postup přípravy
Mouku, tuk a tvaroh smícháme a vypracujeme těsto. Vykrajujeme spíš menší tvary a pečeme v troubě dokud lehce nezrůžoví. Obalujeme v moučce smíchané s vanilkovým cukrem. Je to rychlé, chutné a s těstem se dobře pracuje. při obalování buďte trochu opatrné, aby se kousky nerozpadaly.
Znám tento recept se šlehačkou místo tvarohu, ale s bezlepkovou moukou se kousky strašně drolily. Tvarohem jsem to vylepšila , na chuti to není poznat, jen cukroví se dělá líp. Kdo pracuje s bezlepkovou moukou, ví, o čem mluvím :-) :-) :-)
Znám tento recept se šlehačkou místo tvarohu, ale s bezlepkovou moukou se kousky strašně drolily. Tvarohem jsem to vylepšila , na chuti to není poznat, jen cukroví se dělá líp. Kdo pracuje s bezlepkovou moukou, ví, o čem mluvím :-) :-) :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
JitkaP
(upraveno)
4. 12. 2008, 14:30
To vypadá dobře, loni jsem zkoušela to se šlehačkou, ale vůbec se mi nenafouklo, ale s těstem se pracovalo dobře a i chuťově bylo moc dobré.




nahlásit