(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Tatarák ze zeleniny
Potřebné ingredience
Mrkev, celer, mleté ořechy, olej, dvrdý sýr, česnek, cibule, kečup ostrý, woršestr, sojová om., hořčice, sůl, pepř.
Postup přípravy
Mrkev, celer - každého 2 lžíce + olej na spojení, 4 lžíce mlétých ořechů - mě se to zdá moc - dávala jsem méně- jak kdo má rád (opatrně žlučníkáři). Přidat 4 lžíce strouh¨. sýru, 4 stroužky česneku,1 cibule na drobno,ostrý kečup, woršestr a sojovka -1 lžička každého, hořčice, sůl, pepř- dle chuti. Dá se mazat jako jednohubky i jako pomazánka.Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Pája a Ája
(upraveno)
30. 3. 2007, 17:19
Zajímavé,otestuji. Mám uloženo. Táta mě vnucuje tatarák z hovězího,ale to mi je proti srsti, jíst syrové maso.

nahlásit

Judinka
(upraveno)
31. 3. 2007, 10:44
@Pája a Ája
JÁ ZASE RÁDA SYROVÉ MASO, ALE TATARÁK JSEM JEŠTĚ NEJEDLA. A KDYŽ KOJIM, TAK NERISKUJI...



nahlásit