(recept
si oblíbilo 88 návštěvníků)
Nakládaný hermelín
Potřebné ingredience
3 hermelíny, 2 skleničky Kunovjanky, celý pepř, bobkový list, nové koření, feferonky, olej, cibule
Postup přípravy
Hermelíny si nakrájíme na měsíčky, smícháme s vymačkanou zeleninou, cibuli, pepřem, bobkovým listem, novým kořením, olejem, namačkáme do sklenky, která se dá šroubovat, nahoru dáme rozkrojenou feferonku a dolejeme až po vrch olejem. Necháme uležet aspoň 48 hodin. Je to výýýýbornéééé:-))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
didli
(upraveno)
27. 12. 2015, 18:24
Můžu se zeptat,kolik toho koření?Nikdy jsem to nedělala,tak aby to bylo dobré.Děkuji
Nikis.
(upraveno)
27. 12. 2015, 18:57
@didli
Přiměřeně... cca 10 kuliček, 10 kuliček a asi 6 lístků?
didli
(upraveno)
28. 12. 2015, 8:59
@Nikis.
Děkuji
babra
(upraveno)
25. 12. 2015, 12:23
Naloženo, zítra máme samou návštěvu, tak se bude hodit
nekup to
(upraveno)
24. 12. 2015, 13:58
Jé to zkusím na silvestra
Helena3
(upraveno)
3. 3. 2010, 21:31
Nikolo, už jsme dělali hermelín podle Vás 2x a vždy úžasně chutnal .
Nikis.
(upraveno)
7. 3. 2010, 15:56
@Helena3
Děkuji
Tesula
(upraveno)
22. 12. 2009, 13:39
Díky za super tip Jdeme na Silvestra do sklípku, to sebude hodit k
veveřice 1
(upraveno)
22. 12. 2009, 13:17
holky směle do toho, fakt úúúžasná záležitost. Nikol, tobě díííííík " target="_blank" title="http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2534247 " class="link--blue link">http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2534247
Maxinka
(upraveno)
17. 3. 2007, 22:44
Jé, tak nakládaný Hermelín můžu na kila Dělám ještě Hermelíny vcelku - podélně rozpůlit, posypat pepřem, solí, chilli a silný plátek cibule. Přiklopit a do samého nálevu, nebo do oleje s kořením Úplně jsem na něj dostala chuťku, zítra jdu nakládat Díky za inspiraci
Nikis.
(upraveno)
1. 3. 2008, 13:45
@Maxinka
Mňáááám a taky ho můžu na kila
Jitule64
(upraveno)
17. 3. 2007, 22:04
Určitě vyzkouším!!!
Nikis.
(upraveno)
18. 3. 2007, 8:02
@Jitule64
Jen do toho Já jsem ten recept dostala od kamarádky a musím říct, že s tou zeleninou to prostě nemá chybu, dřív jsem to dělala bez zeleniny a bylo to výborné, ale s tou zeleninou je to fakt ještě lepší!
Jitule64
(upraveno)
18. 3. 2007, 9:02
@Nikis.
Určitě zkusím. Začátkem dubna mám já, syn a tchán narozeniny, tak bude mega oslava, tak se alespoň blejsknu!