(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Kuřecí minirolády

Potřebné ingredience
Suroviny: Kuřecí kůže,mleté maso,cibule česnek chillipapričky
Postup přípravy
Mleté maso upravíme jako na sekanou,jen více pikantní-pomocí chilli papriček,nebo ostrého koření.
Kuřecí kůžičky očistíme,zbavíme tuku a do každé vložíme kousek masové směsi.Utvoříme malé roládky-bez použití nití.
Do pekáče vložíme tuk z kůžiček,na kolečka nakrájenou cibuli, naskládáme roládky.
Pečeme asi 40.min.při 180°C.Podle potřeby podléváme vodou,nebo vývarem,poléváme výpekem.Kdo má rád může přidat k cibuli řapíkatý celer.Šťáva získá zajímavou chuť.
Podáváme s bramborem,.br.kaší, rýží ......
Lze servírovat i studené pokrájené na plátky a obložené zeleninou.
Kuřecí kůžičky očistíme,zbavíme tuku a do každé vložíme kousek masové směsi.Utvoříme malé roládky-bez použití nití.
Do pekáče vložíme tuk z kůžiček,na kolečka nakrájenou cibuli, naskládáme roládky.
Pečeme asi 40.min.při 180°C.Podle potřeby podléváme vodou,nebo vývarem,poléváme výpekem.Kdo má rád může přidat k cibuli řapíkatý celer.Šťáva získá zajímavou chuť.
Podáváme s bramborem,.br.kaší, rýží ......
Lze servírovat i studené pokrájené na plátky a obložené zeleninou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

ladamuri
(upraveno)
7. 1. 2009, 15:50
Třeba z krůtích krků a bez té kůže uvaříte v polívku, stáhnete zze čvrtek a maso naložíte na čínu. Já osbně si kůže z kuřete na paprice schvávám a přidám vývar a maso a kůži ze 4-5 křidílek a udělám si z toho falešnou držkovou a ty uvařené a nebo udušené kůžičky nakrájím na nudličly a jinak stejný postup taky mňamka
nahlásit

backa
(upraveno)
7. 1. 2009, 15:23




nahlásit

Kutil
(upraveno)
10. 1. 2009, 19:53
@backa
Milá Tatjano. Občas jsou k sehnání ve spec.obchodech s drůbeží,tam,kde se prodávají části,na př stehna,řízky..ale čerstvé. Jinak nashromáždit ze skeletů na polévku.Pokud je na kůžičkách tuk,pečlivě ho oškrábu a použiji pod roládky na pečení.A když si k tomu dáte suché brambory,tak je taky dobré a ne mastné .
Jitka



nahlásit