Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Kuřecí minirolády

0.0
Kuřecí minirolády

Potřebné ingredience

Suroviny: Kuřecí kůže,mleté maso,cibule česnek chillipapričky

Postup přípravy

Mleté maso upravíme jako na sekanou,jen více pikantní-pomocí chilli papriček,nebo ostrého koření.
Kuřecí kůžičky očistíme,zbavíme tuku a do každé vložíme kousek masové směsi.Utvoříme malé roládky-bez použití nití.
Do pekáče vložíme tuk z kůžiček,na kolečka nakrájenou cibuli, naskládáme roládky.
Pečeme asi 40.min.při 180°C.Podle potřeby podléváme vodou,nebo vývarem,poléváme výpekem.Kdo má rád může přidat k cibuli řapíkatý celer.Šťáva získá zajímavou chuť.
Podáváme s bramborem,.br.kaší, rýží ......
Lze servírovat i studené pokrájené na plátky a obložené zeleninou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ladamuri 7. 1. 2009, 15:50
Třeba z krůtích krků a bez té kůže uvaříte v polívku, stáhnete zze čvrtek a maso naložíte na čínu. Já osbně si kůže z kuřete na paprice schvávám a přidám vývar a maso a kůži ze 4-5 křidílek a udělám si z toho falešnou držkovou a ty uvařené a nebo udušené kůžičky nakrájím na nudličly a jinak stejný postup taky mňamka
backa 7. 1. 2009, 15:23
:-pjen se oblizuju vypadá to perfektně,ale kde vezmu kuřecí kůžičky *-) ? ;-)Ale hned bych si dala dietka ne dietka :-)
Kutil 10. 1. 2009, 19:53
@backa Milá Tatjano. Občas jsou k sehnání ve spec.obchodech s drůbeží,tam,kde se prodávají části,na př stehna,řízky..ale čerstvé. Jinak nashromáždit ze skeletů na polévku.Pokud je na kůžičkách tuk,pečlivě ho oškrábu a použiji pod roládky na pečení.A když si k tomu dáte suché brambory,tak je taky dobré a ne mastné . (hello) (pl) (pl)Jitka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie