KUŘECÍ PRSA V parmazánové krustě se zeleninou
Potřebné ingredience
kuřecí prsa,
sůl,
pepř,
strouhaný parmezán,
mix nakládané Bonduelle zeleninky,
česnek
máslo
Postup přípravy
Nestihla jsem fotit od začátku,tak se omlouvPřipravíme si našlehané bílky ze 4 vajec,do nich zamícháme asi 100 g strouhaného parmezánu(podle chuti)a prolisovaný česnek(opět dle chuti).Kuřecí prsa osolíme a opepříme a namáčíme do připravené směsi.Naskládáme je do misky vymazané máslem,navrch nasypeme zeleninovou směs Bonduelle Mexico,nebo jinou,samozřejmě i bez zeleninky je to vynikající!!!!Zbylou směs nalijeme na maso a zeleninu a díme do trouby zapéct tak na 220 stupňů a 25 minut,Podáváme s brkaší.
Podobně připravuji i Pangase a je to mňamka!!!!
Podobně připravuji i Pangase a je to mňamka!!!!
ušleháme 4 bílky
přidáme prolisovaný česnek
a strouhaný parmezán
kuřecí prsa osolíme a opepříme a namáčíme do směsi,naskládáme do pekáčku vymazaného máslem a navrstvíme zeleninku
zbytek směsi nalijeme navrch
dáme do trouby na 220 stupňů zapékat cca na 25 minut.Záleží na troubě.Můžete si klidně kuřecí maso předem orestovat,abyste měla jistotu,že jsou řádně propečená.
Je to opravdu mňamka,pro ty kteří mají rádi Parmezán
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé