Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 53 návštěvníků)

BEBE střecha

0.0
BEBE střecha

Potřebné ingredience

1 světlé, 1 tmavé BEBE sušenky // 1 zakysaná smetana// 1 šlehačka// 1 ztužovač šlehačky // 1 kostka m.tvarohu// 2 banány// moučkový cukr // čoko poleva

Postup přípravy

Na alobal rozložíme střídavě tmavé a svétlé BEBE. Dáme 3ks vedle sebe na šířku a 7ks na délku. Ušleháme hustou šlehačku se stužovačem, přidáme tvaroh, smetanu a cukr (podle chuti).
Částí hotového krému natřeme a poklademe další vrstvou sušenek. Opět potřeme krémem, do středu položíme na délku banány. Po té zvedneme boční stranyi s alobalem k sobě. Dáme ztuhnout cca na 1-2hod. do lednice. Po ztunutí potřeme střechu zbylým kréme a polijeme čoko. polevou.

Střecha po dokončení

na řezu vypadá takto

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

koblizek63 18. 6. 2012, 8:39
Taky tak dělám,je to dobrá mňamka (Y) (Y) (Y).Dělám polevu-rozpustím čokoládu na vaření a do ní vmíchám půlku zakyslé smetany,rychle zamíchám a natřu na střechu.Je to moc dobré. (Y) :-).Používám na všechny řezy s čokoládovou polevou,dobře se to krájí..Pak dávám celou zakyslou smetanu,aby to bylo na celý plech.Zkuste a dejte vědět,jestli chutnala :-$ (L) (F).
(Max) 3. 10. 2009, 20:08
Tak jsem ji zkusila s Vaší náplní.... (Y) a super, vždy jsem si myslela, že jde o náročný a zdlouhavý recept :-| a ono je to táááák rychlý.....akorát pro nás je to poloviční dávka, musela jsem ještě přidělat (smich) příště budu chytřejší (hello)
vichulka 12. 10. 2009, 19:10
@(Max) (L) (Y) (L)
Mariolla 16. 2. 2009, 12:33
Peti, to vyzera na paradnu mlsnotu :-$ (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) a dost jednoduchy recept. Urcite vyskusam, dik, ze si nahodila aj s fotkami. (hello)
vichulka 16. 2. 2009, 12:39
@Mariolla Díky (L) Je to opravdu moc dobré a právě že strašně jednoduché a rychlé. (hello) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie