(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
BE - BE střecha

Potřebné ingredience
1 bal. světl. bebe suš.
1 bal. tmav. bebe suš.
500 g tvarohu (2 vaničky)
150 g cukru moučka (15 lžic)
200 g másla
2-3 banány
trochu rumu dle chuti
čokoláda na vaření - poleva (můžeme jí posypat kokosem)
Postup přípravy
Utřeme máslo s cukrem, tvarohem a ochutím rumem.
Na alobal naskládáme jako šachovnici be -be suš. 3 řady po 7 ks.
(střídáme svět. a tm. barvu)
Potřeme polovinou tvaroho. krému a zakryjeme znovu sušenkami be-be poskládanými jako šachovnici, ale tentokrát na tmavou světlou a obráceně.
Rozetřeme zbytek krému a na prostřední řady položíme oloupané banány.
Vezmeme alobal a z obou stran přiklopíme k sobě tak, že se sušenky nahoře spojí do střechy.
Po zatuhnutí v lednici polijeme čokoládou a dáme znovu vychladit.
Mě se to nahoře nikdy nepovede spojit, tak to ještě potřu zbytkem krému a položím půlky sušenek. Tím mi vznikne lichoběžníková střecha, jako na fotce.
DOBROU CHUŤ
Na alobal naskládáme jako šachovnici be -be suš. 3 řady po 7 ks.
(střídáme svět. a tm. barvu)
Potřeme polovinou tvaroho. krému a zakryjeme znovu sušenkami be-be poskládanými jako šachovnici, ale tentokrát na tmavou světlou a obráceně.
Rozetřeme zbytek krému a na prostřední řady položíme oloupané banány.
Vezmeme alobal a z obou stran přiklopíme k sobě tak, že se sušenky nahoře spojí do střechy.
Po zatuhnutí v lednici polijeme čokoládou a dáme znovu vychladit.
Mě se to nahoře nikdy nepovede spojit, tak to ještě potřu zbytkem krému a položím půlky sušenek. Tím mi vznikne lichoběžníková střecha, jako na fotce.
DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

lenule14
(upraveno)
18. 11. 2009, 13:18
Stáni tak jsem vyzkoušela tvou střechu a je luxusní každýmu moc chutná takže díky moc za inspiraci papa








nahlásit

andol
(upraveno)
18. 1. 2009, 19:47



nahlásit

Stanidlo
(upraveno)
20. 11. 2008, 22:47
Ženský
ano je to celkem hutný, ale mě to nevadí, alespoň sním jen kousek a mám dost
Odlehčit si to zakysanou (tu miluju) tak to sež...sním celéééé









nahlásit

Adika
(upraveno)
20. 11. 2008, 22:00
Také znám a už nějakou dobu doma děláme. Recept jsem našla tady na MMB a od té doby je to u nás stálice. Rychlé, výborné
Já to odlehčuji zakysanou. Dávám to půl na půl....


nahlásit

hanys77
(upraveno)
20. 11. 2008, 21:44




nahlásit